Dječje ortopedske cipele po otisku stopala (individualna izrada)

Uzimanje otisaka pjena ulošci OMC

Ortopedske cipele prema otisku stopala izrađuju se prvenstveno kako bi olakšali život i pomogli djetetu koje ih nosi. Dijagnoza se najčešće postavlja u dojenačkoj dobi tijekom pregleda liječnika ortopeda ili fizijatra. Ortopedske cipele izrađuju se za djecu s urođenim deformacijama stopala ili su takva stopala posljedica neke druge bolesti.

Dječja kolekcija ortopedske obuće namijenjena je djeci sa prirođenim ili nastalim deformitetima. Nije bitno jesu li ti deformiteti povezani sa stabilnošću, rehabilitacijom, varusom ili su Vašem djetetu potrebni samo ortopedski ulošci, mi imamo pravu cipelu za Vas i Vaše dijete.

Kvaliteta izrade, lako obuvanje i udobnost pri hodu glavne su odlike kolekcije naše dječje ortopedske obuće. Pri razvoju dječje kolekcije posebnu pozornost smo obratili izgledu i dizajnu, jer smo uvjerenja da je cipela koja može prikriti svoj terapeutski karakter sa modernim izgledom, cipela koju će Vaše dijete nositi sa zadovoljstvom.

Vaše dijete i Vi možete izabrati bilo koje gornjište iz ove kolekcije, naručiti ga u bilo kojoj kombinaciji boja i odabrati bilo koji đon iz naše kolekcije. Na ovaj način, želimo omogućiti Vašem djetetu da po prvi puta dobije terapeutsku cipelu kakvu samo odabere.

Orto i Medi centar je ugovorni isporučitelj HZZO-a, pa se ortopedske cipele izrađuju na potvrdu ili doznaku o ortopedskim pomagalima. Ortopedska obuća se u cijelosti proizvodi u Hrvatskoj.

Katalog cipela možete pogledati u specijaliziranoj prodavaonici u Grižanskoj 6 u Zagrebu.

Uzimanje mjera počinje u veljači 2019. godine. Za više informacija javite nam se na naš info mail: info@omc.hr, nazovite na 01/2911366 ili nas posjetite u specijaliziranoj prodavaonici u Zagrebu u Grižanskoj 6.  

Za uloške prema otisku stopala, pogledajte ovdje.