Ženske ortopedske cipele po otisku stopala (individualna izrada)

Uzimanje otisaka pjena ulošci OMC

Ortopedske cipele prema otisku stopala izrađuju se prvenstveno kako bi olakšali život i pomogli osobi koja ih nosi. Kakve će one biti, ovisi o tegobama koje osoba osjeća, npr. bol u lumbalnom dijelu kralježnice, bol u stopalima, koljenima, vratu, da li je osoba dijabetičar, reumatičar ili slično.

Ortopedske cipele se isto tako izrađuju prema dijagnozi liječnika. Liječnik određuje terapiju nošenja ortopedskih cipela. Ortopedske cipele izrađuju se isključivo individualno za svaku osobu.

U Orto i Medi centru, nadamo se da ćete pronaći udobnost te da će Vam cipele pomoći da svakodnevno nesmetano obavljate Vaše aktivnosti.

Naši djelatnici na osnovu dobivenih mjera, otiska stopala i drugih potrebnih podataka o pojedinom deformitetu osobe, šalju u proizvodnju te podatke te tada se izrađuje željeni model obuće. U cilju postizanja idealne udobnosti i funkcionalnosti naručene obuće, djelatnici svaku cipelu šalju na probu tek kasnije se ona završava.

Ovisno o složenosti deformiteta, te moguće nesrazmjeru individualnog izrađenog kalupa sa đonom odabranog modela sa slike iz kataloga, Orto i Medi centar zadržava pravo izmjene đona te individualne izrade najsličnijeg, a sve u cilju postizanja idealne funkcionalnosti odabranog modela obuće.

Orto i Medi centar je ugovorni isporučitelj HZZO-a, pa se ortopedske cipele izrađuju na potvrdu ili doznaku o ortopedskim pomagalima. Ortopedska obuća se u cijelosti proizvodi u Hrvatskoj.

Katalog cipela možete pogledati u specijaliziranoj prodavaonici u Grižanskoj 6 u Zagrebu.

Uzimanje mjera počinje u veljači 2019. godine. Za više informacija javite nam se na naš info mail: info@omc.hr, nazovite na 01/2911366 ili nas posjetite u specijaliziranoj prodavaonici u Zagrebu u Grižanskoj 6.  

Za uloške prema otisku stopala, pogledajte ovdje.