Termofor igračke - za grijanje i ublažavanje bolova

Životinjice su plišane igračke otporne na toplinu, s mirisom lavande, koje možete zagrijati u tradicionalnoj ili mikrovalnoj pećnici. Ugodno, toplo, opuštajuće, umirujuće, mirisno.

100% prirodno i zdravo punjenje zrncima lavande, idealan poklon za vas i vaše najdraže.  

Miris lavande koji se širi iz toplih životinjica pruža osjećaj blagostanja te djeluje opuštajuće i smirujuće. Toplina i aroma traju dugo i postupno se otpuštaju.

Ako stavite životinjicu u plastičnu vrećicu i ostavite je u hladnjaku tijekom noći, možete je upotrijebiti kao hladni oblog za osvježenje u slučaju vrućice, modrica i istegnuća.

Životinjice su sigurne i jednostavne za uporabu. Punjenje se sastoji od 100% prirodnih materijala. Životinjice su dizajnirane u skladu sa svim primjenjivim europskim direktivama i u njihovoj su proizvodnji primijenjene sve moguće mjere opreza kako bi se osigurala maksimalna sigurnost i pouzdanost.

Na plišanoj presvlaci nalazi se otvor na čičak koji omogućuje vađenje punjenja i pranje plišane presvlake. Čvrsto prianjanje čička i visoka otpornost tkanine u kojoj se nalazi vrećica sa sjemenkama sprječava ispadanje sjemenki te posljedično gutanje sjemenki. 

Ove su plišane životinjice dobra alternativa tradicionalnim gumenim termoforima i grijaćim dekama.