Nakon poroda, ženino tijelo prolazi kroz fizičke promjene koje zahtijevaju posebnu njegu i pažnju. Jedan od bitnih aspekata brige o zdravlju nakon poroda je i odabir pravih higijenskih uložaka.

U nastavku ćemo istražiti tri ključna područja koja treba uzeti u obzir prilikom odabira uložaka poslije poroda.

Prilagođena absorpcija za udobnost i suhoću

Tijelo može proizvoditi različite količine tekućine, uključujući i postporođajno krvarenje. Stoga je važno odabrati uložak s odgovarajućom razinom apsorpcije kako bi se osigurala suhoća i udobnost.

Ulošci s visokom razinom apsorpcije su idealni za prve dane nakon poroda kada je krvarenje obilnije.

Kasnije, možete preći na manje apsorbirajuće uloške kako bi se prilagodili smanjenju krvarenja. U tom kontekstu, možete razmotriti TENA Flex Super upijajuće gaćice za inkontinenciju s pojasom ili TENA Lady Pants Plus upijajuće gaćice visokog struka koje pružaju vrhunsku absorpciju.

Pravilna veličina i oblik za maksimalnu udobnost

Tijekom trudnoće i poroda, ženino tijelo doživljava promjene u veličini i obliku. Stoga je važno odabrati uložak koji odgovara vašoj novoj anatomiji kako bi se osigurala udobnost i spriječilo curenje.

Ulošci dolaze u različitim veličinama i oblicima, pa je preporučljivo isprobati nekoliko različitih opcija kako biste pronašli onu koja vam najbolje odgovara. Za primjer, anatomski ulošci za odrasle TENA Lady Super pružaju izvrsno prijanjanje i udobnost.

Dodatne značajke za sigurnost i praktičnost

Neki ulošci dolaze s dodatnim značajkama koje pružaju dodatnu sigurnost i udobnost. Primjerice, elastične trake ili mrežaste gaćice mogu pomoći u učvršćivanju uloška i sprječavanju curenja. Također, neki ulošci imaju prozračne materijale koji sprječavaju iritaciju kože i osiguravaju svježinu tijekom nošenja.

TENA Lady Pants Discreet upijajuće gaćice za inkontinenciju ili TENA Pants Super upijajuće gaćice za inkontinenciju nude dodatne značajke za veću sigurnost i udobnost.

 

Cijelu ponudu pronađite ovdje:

gacice-nakon-poroda.png

 

Uzimajući u obzir ove faktore, važno je pronaći uložak koji najbolje odgovara vašim potrebama i preferencijama. Prije konačne odluke, svakako se posavjetujte sa svojim liječnikom ili primaljom kako biste dobili preporuke koje će osigurati vaš udoban oporavak nakon poroda.

Uložak koji odgovara vašim jedinstvenim potrebama bit će ključan za osjećaj udobnosti, sigurnosti i brz oporavak nakon ovog važnog životnog događaj


Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite dolaskom u našu specijaliziranu prodavaonicu u Grižanskoj 6 u Zagrebu, ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na 01/2911 366.

Više o našem stručnom timu pročitajte ovdje. Savjete tima pratite ovdje.

Više o našoj ponudi uložaka pogledajte ovdje.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 79.63 EUR (600 kn)